Un lloc des d’on tirar pedres sense amagar la mà.

Article al diari Ara.cat

Davant les retallades que le govern està efectuant, algunes organitzacions socials que únicamnet vivien de fons públics, permetent d’aquesta manera desenvolupar les seves accions de manera independent del món privat, estan fent fallida.

Aquest és el cas, entre d’altres, de l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres, que ens els últims mesos els problemes de liquidesa per l’incompliment de pagament d’algunes administracions públiques d’àmbit local, català, estatal i, fins i tot, supraestatal. Acords firmats, convenis executant-se,… i diners enderrerits que el govern català ja ha dit que no pagarà en el transcurs del temps acordats perquè han avolit el pressupost de cooperació. Cal recordar que el pressupost de cooperació ha passat de 65 milions d’euros a 2010 a 7 milions d’euros a inicis de 2012.

Podeu trobar un reflex de la situació crítica que viuen algunes ONGD en aquest article La tisorada del Govern fa tornar cooperants a casa.

 

PD: Recuerda que si lo lees tú, el mensaje te llega a tí; si lo difundes (mail, twitter, facebook,…), el mensaje llega a much@s.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s