Un lloc des d’on tirar pedres sense amagar la mà.

And… what about WATER ?

Doncs sí… alguna cosa he de tenir a dir respecte de l’aigua també… i si alguna cosa tinc clara és que MILLOR AMB ELLA. Per això faig eco de la campanya que ESF està portant a terme respecte de l’aigua. Millor amb ella. Per la gestió pública de l’aigua.

Si bé tots creiem que l’aigua és un bé escàs i sabem que cada dia que passa la presència d’aigua apta pel consum disminueix, a vegades ens costa qüestionar-nos qui té el dret d’explotació d’aquest recurs que cobreix una necessitat bàsica tan primordial.La llei recull que la gestió de l’aigua pot seguir models públics, privats o públic-privats, però això garanteix realment un accés equitatiu de les persones a aquest recurs?

La mercantilització de béns i serveis ha anat en continu augment els darrers anys, especialment en les etapes de crisi económica on els Estats es desprenen de la gestió d’alguns elements per a poder fer front als pagaments o a les promeses electorals (o electoralistes en alguns casos). D’aquesta manera es debilita la capacitat de l’administració pública de donar servei al ciutadà i es traspassa la responsabilitat a l’empresa, qui ha de donar servei a un client i no a un ciutadà.

Conclueixo dient doncs, que la meva opinió és, docns, d’apostar per la gestió pública d’aquells serveis. L’Estat o es pot exhimir de cubrir les necessitats bàsiques del poble i per això signo per la campanya fent un clic aquí. Entra, xafardeja i si et motiva, SIGNA.

 

 

Anuncis

One response

  1. Reblogged this on Assoc. Cat. Enginyeria Sense Fronteres a Girona.

    16 Abril 2012 a les 4:42 PM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s